Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

LAGU HIRUP (Karya : Eddy D. Iskandar, 1992)

LAGU HIRUP (Karya : Eddy D. Iskandar, 1992)

Source : basasunda.com
“LAGU HIRUP”

Unggal poe unggal lengkah
nataan tanggal dina kalender
angger aya nu diarep-arep
ari umur melesat henteu kajeueung

Dina beja dina carita
teu weleh aya nu miheulaan
warna-warni kajadian. Teu kapireng
da puguh katalimbeng rusiah

Dina sakeclak cimata. Aya kasedih
nu teu kedal. Dina kongkolak
kahirupan. Aya nu miang
teu mulang deui

 

 

Posting Komentar untuk "LAGU HIRUP (Karya : Eddy D. Iskandar, 1992)"