Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

32. Keclak Cihujan

32. Keclak Cihujan

Source: basasunda.com
 
Angin mapay-mapay dunya
Mamawa Mega hideung
Tina Mega hideung
 
Lahir
Indung Hirup
Opat puluh poe
Opat puluh peuting
 
Indung Hirup
Mapay-mapay dunya
Maparinkeun kahuripan
Pikeun Dewi Pertiwi
Ngagugulung Dunya
Cai..
Cai..
Cai..
Meleber ka mana-mana
Ngakeukeup dunya
Jol nu harejo pada lahir
Tujuh puluh bagean
 
Dikeukeupan
Antukna Dewi Pertiwi
Kagungan deui putra
Putra nu mawa hawa
Kahuripan

 

Posting Komentar untuk "32. Keclak Cihujan"