Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sajak Sumedih karya Unknow

Sajak Sumedih karya Unknow

Source : basasunda.com
“Sumedih”

Dina lolongkrang waktu
Aya méga mendung
Dina lolongkrang haté
Aya rasa nu teu kapaliré

Sedih kadenge na haté
Jiwa nu teu kawasa
Asa napak, asa heunteu
Kabeh asa beurat

Takdir teu bisa di pungkir
Kadar teu bisa di singlar
Waktu teu bisa di dagoan
Wanci teu bisa di gantian

Posting Komentar untuk "Sajak Sumedih karya Unknow"